Autopesu

Autopesu ja sisätilojen puhdistus

CarWashGateAuton hoito on erikoisalaamme. Tavoitteenamme on aina paras lopputulos. Olemme aktiivisia autoharrastajia, ja haluamme vain parasta autollenne. Meille työmme laatu on tärkein asia. Puhdasta ja siistiä autoa on aina ilo ajaa. Me hoidamme laadulla perus käsinpesusta aina vaativampiin nahkaverhousten käsittelyihin ja maalipinnan ehostuksiin kaikki työt.

Varaus on tehtävä etukäteen käyttäen sivujemme varausjärjestelmä, jotta voimme palvella Teitä paremmin.

08:00 - 16:00

040 036 7654

ULKOPESUT

Peruskäsinpesu

25 €

Tila/pakettiautot

30€

Powerkäsinpesu

30 €

Tila/pakettiautot

40€

Superpowerkäsinpesu

49 €

Tila/pakettiautot

54€

Lisäpalvelut pesuihin

5€

Lattiamattojen puhdistus

Tila/pakettiautot

+5€

15€

Sisätilan imurointi

Tila/pakettiautot

+15€

5€

Märkä
vahaus

Tila/pakettiautot

+5€

10€

Nanomärkä vahaus

Tila/pakettiautot

+10€

5€

Renkaiden
käsittely

Tila/pakettiautot

+5€

65€

Täysihoito

Tila/pakettiautot

75€

95€

Auton vuosisiivous (savestus +70€)

Tila/pakettiautot

105€

130€

Sisustan tehopuhdistus

Tila/pakettiautot

140€

100€

Nahkasisustan hoitokäsittely

Tila/pakettiautot

110€

100€

Kangassisustan nanokäsittely

Tila/pakettiautot

110€

89€

Vahaus

Tila/pakettiautot

99€

130€

Kovavahaus

Tila/pakettiautot

140€

190€

Nanokäsittely

Tila/pakettiautot

200€

650€

Keraaminen pinnoitus

Tila/pakettiautot

700€

180€

Koneellinen kiilloitus

Tila/pakettiautot

200€

Rengastyöt

 Auton pesu joko ulkoa tai sisältä tai sekäettä onnistuu myös renkaanvaihdon yhteydessä. Tarjouksessa auton pesun ja renkaanvaihdon ottajalle annamme renkaiden pesun kaupanpäälle! Teemme kaikki rengastyöt ammattitaidolla ja ilman ajanvarausta.  Ruuhka-aikana suosittelemme kuitenkin ajanvarausta etukäteen. Vaihtoon kuuluu myös automaattisesti rengaspaineiden tarkastus, sekä renkaiden kunnon arviointi. Vaihdossa merkitsemme renkaat aina seuraavaa vaihtoa varten. Käytämme ammattilaisten laadukkaita työkaluja, jotka varmistavat laadun ja oikean pulttien kiristyksen.

Muista, että renkaiden jälkikiristys tulee suorittaa aina noin 100-200km ajon jälkeen renkaiden vaihdosta. 

Renkaiden vaihto

29 €

tila/maasturi/pakettiautot 34€

+Renkaiden vaihto

Vaihto + Pesu

34 €

tila/maasturi/pakettiautot 39€

+Renkaiden vaihto

+Renkaiden pesu

Renkaiden täysihoito

80 €

tila/maasturi/pakettiautot 85€

+Renkaiden vaihto

+Renkaiden pesu

+Renkaiden kausisäilytys

Peruskäsinpesu

Peruspesussa auton ulkopinta pestään ympäristöystävällisellä, mutta tehokkaalla pesuaineella, ja tarvittaessa käytetään itikoiden poistoon tarkoitettua ainetta alueilla, joissa on itikoita. Auto pestään korkeapainepesurilla, mutta hellävaraisesti. Lopuksi kuivaamme auton käyttäen silikonilastaa ja mikrokuituista kuivauspyyhettä.

 
Powerkäsinpesu


Powerpesussa auton ulkopinta pestään ympristöystävällisellä, mutta tehokkaalla pesuaineella, ja tarvittaessa käytetään itikoiden poistoon tarkoitettua ainetta alueilla, joissa on itikoita. Vanteet käsitellään erillisellä vannepesuaineella, joka irroittaa tehokkaasti jarrupölyn ja muun lian vanteista vahingoittamatta niitä. Auto pestään korkeapainepesurilla, mutta hellävaraisesti. Myös ovien välit ja takaluukun välit pestään. Sen jälkeen autoon levitetään merinovillaisella mikrokuitupesukintaalla vahaa ja maalipintaa hoitava hoitoshampoo. Käyttämämme hoitoshampoo palauttaa pesussa pinnasta poistuneita rasvoja, joita vahassa ja auton maalipinnassa kuuluu olla, jotta pinta pysyy hyvänä. Näin autosi vahapinta ja maalipinta pysyy hyvänä ja erittäin kiiltävänä mahdollisimman pitkään. Shampoo huuhdellaan pois kevyesti juoksevalla vedellä, jolloin auton pintaan jää syvä kiilto, eivätkä hoitavat aineet huuhtoidu pois pinnasta, vaan jäävät siihen. Lopuksi kuivaamme auton käyttäen silikonilastaa ja mikrokuituista kuivauspyyhettä.

 
Superpowerkäsinpesu


Superpowerpesussa auton ulkopinta pestään ympristöystävällisellä, mutta tehokkaalla pesuaineella, ja tarvittaessa käytetään itikoiden poistoon tarkoitettua ainetta alueilla, joissa on itikoita. Vanteet käsitellään erillisellä vannepesuaineella, joka irroittaa tehokkaasti jarrupölyn ja muun lian vanteista vahingoittamatta niitä. Auto pestään korkeapainepesurilla, mutta hellävaraisesti. Myös ovien välit ja takaluukun välit pestään. Sen jälkeen autoon levitetään merinovillaisella mikrokuitupesukintaalla vahaa ja maalipintaa hoitava hoitoshampoo, ja nanomärkävaha,joka antaa lisäkiiltoa auton pintaan. Käyttämämme hoitoshampoo palauttaa pesussa pinnasta poistuneita rasvoja, joita vahassa ja auton maalipinnassa kuuluu olla, jotta pinta pysyy hyvänä. Näin autosi vahapinta ja maalipinta pysyy hyvänä ja erittäin kiiltävänä mahdollisimman pitkään. Shampoo huuhdellaan pois kevyesti juoksevalla vedellä, jolloin auton pintaan jää syvä kiilto, eivätkä hoitavat aineet huuhtoidu pois pinnasta, vaan jäävät siihen. Lopuksi kuivaamme auton käyttäen silikonilastaa ja mikrokuituista kuivauspyyhettä. Auton lattiamatot imuroidaan, jos autossa on kangasmatot, tai pestään, jos autossa on kumimatot. Lisäksi auton renkaisiin tehdään hoitokäsittely suoja-aineella.

 
Lisäpalvelut pesuihin


+Lattiamattojen puhdistus


Auton lattiamatot imuroidaan puhtaaksi, mikäli autossa on kangasmatot, ja matot pestään, mikäli autossa on kumimatot.

+Märkävahaus


Pesun jälkeen auton pinnalle levitetään märkävaha, joka suojaa maalipintaa antaen samanlaisen kiillon, kuin juuri vahatussa autossa on.

+Nanomärkävahaus


Nanomärkävaha antaa tavallista märkävahaa enemmän kiiltoa, ja vahan nanopartikkelit muodostavat auton pinnalle vettä ja likaa hylkivän pinnan. Näin auto ei likaannu yhtä paljon kuin se likaantuisi ilman nanovahaa. Lisäksi nanovaha tekee auton puhdistamisesta helpompaa.

 +Imurointi

Auton lattia ja penkit imuroidaan.

+Renkaiden käsittely suoja-aineella

Käsittelemme auton renkaat erillisellä suoja-aineella, joka antaa renkaille upean samettipinnan ja suojaa kumia auringonvalon haurastuttamiselta. Ei epäluonnollista silikonikiiltoa, vaan sellaisen pinnan, että rengas näyttää kuin se olisi uusi rengas.

Täysihoito

Auton ulkopinnalle tehdään Powerpesu. Sisätiloissa auton kaikki ikkunat pestään sisältä ikkunanpesuaineella ja pyyhitään mikrokuituliinalla. Auton matot imuroidaan, mikäli autossa on kangasmatot tai matot pestään kumimattojen ollessa kyseessa. Lisäksi auto imuroidaan sisältä kokonaisuudessaan. Ovipaneelit ja kynnyslistat puhdistamme pesu/hoitoaineella. Lopuksi pyyhimme pölyt pinnoilta, kuten kojetaululta ja keskikonsolista, käyttäen mikrokuituliinaa ja/tai staattista pölyhuiskaa.

 Auton vuosisiivous

Autolle tehdään ensin Powerpesu, jonka lisäksi autolle tehdään pienpoisto, käyttäen pienpoistoainetta, ja raudanpoisto käyttämällä raudanpoistoainetta. Autossa käsitellään kaikki välit ja esim. polttoainetankin luukku myös sisäpuolelta. Halutessa näiden jälkeen autolle voidaan tehdä vielä savestus, jossa kaikki maalipintaan imeytyneetkin likapartikkelit saadaan pois pesusavella. Tässä käsittelyssä autossa mahdollisesti olleet vaht yms. lähtevät pois, ja tämän jälkeen auto olisi syytä vähintään vahata. Tämä pesu olisi suositeltavaa tehdä autolle kaksi kertaa vuodessa.

Sisutan tehopuhdistus

Täysihoidon lisäksii auton sisäverhoukset (lattia, katto ja tavaratila) pestään märkäpesurilla. Poistaa verhoiluun tulleet liat tehokkaasti. Kangasistuimet pesemme märkäpesurilla erikseen kangasistuimille tarkoitetulla pesuaineella. Märkäpesuri imee käyttämänsä veden heti pois istuimesta, jolloin istuinta ei tarvitse erikseen kuivattaa, vaan se pysyy kuivana. Näin voimme irroittaa pinttyneenkin ja istuimeen imeytyneen lian pois istuimista. Nahkaistuimet pesemme Marseil -saippuasta tehdyllä liuoksella, joka on nahkaistuimille paras mahdollinen pesuaine. Marseil -saippuassa on pelkästään puhtaita luonnon öljyjä, jotka imeytyvät nahkaan, ja siten ravitsevat ja hoitavat nahkaa samalla, estäen nahan kuivumisen.

Nahkasisustan hoitokäsittely

Hoitokäsittely tehdään ainoastaan puhdistetuille nahkaistuimille. Kaikki sisustan nahkapinnat käsitellään nahalle tarkoitetulla hoitoaineella. Hoitoaine ravitsee nahkaa, pitäen nahan pehmeänä. Hoitokäsittely olisi suositeltavaa tehdä nahkalle noin 6kk välein. Näin nahka ei pääse kuivumaan, ja nahkaistuimet pysyvät kuin uusina. Nahka on luonnon materiaali ja vaatii hoitoa, jotta se pysyy hyvänä. Hyvin hoidettu nahka lisää istuinmukavuutta, koska hyvin hoidettu ja terve nahka on pehmeää ja siten tuntuu mukavemmalta.

 Vahaus

Auto pestään puhtaaksi. Auto vahataan perinteisellä vahalla. Käyttämämme vaha sisältää Carnauba -vahaa, joka antaa pitkäaikaisen kiillon autolle. Muoviosat käsittelemme erillisellä muoviosille tarkoitetulla hoitoaineella, joka suojaa muoviosia mm. auringonvalon haalistavalta vaikutukselta. Auton renkaat käsittelemme lopuksi suoja-aineella, joka antaa renkaille upean mattapinnan, jonka ansiosta renkaat näyttävät aivan uusilta.

 Kovavahaus

Auto pestään puhtaaksi. Auto vahataan kovavahalla. Käyttämämme vaha sisältää vain Carnauba -vahaa, joka antaa pitkäaikaisen ja syvän kiillon autolle. Kovavahassamme ei myöskän ole mitään hiovia ainesosia. Kovavahaus on kestävämpi kuin tavallinen vahaus. Muoviosat käsittelemme erillisellä muoviosille tarkoitetulla hoitoaineella, joka suojaa muoviosia mm. auringonvalon haalistavalta vaikutukselta. Auton renkaat käsittelemme lopuksi suoja-aineella, joka antaa renkaille upean mattapinnan, jonka ansiosta renkaat näyttävät aivan uusilta.

 Nanokäsittely

Auto pestään puhtaaksi. Auton maalipinnat käsitellään nanopinnoitteella. Ikkunat käsitellään lasipinnoille tarkoitetulla nanokäsittelyaineella. Myös muoviosat käsittelemme erillisellä muovipinnoille tarkoitetulla nanokäsittelyaineella. Nanokäsittelyssä auto saa vahaa huomattavasti kestävämmän pinnan. Lisäksi nanopinnoite hylkii likaa ja vettä Nanopinnoite suojaa maalipintaa huomattavasti kovavahaa pidemmän ajan. Nanopinnoite suojaa erinomaisesti auton maalipintaa. Auton renkaat käsittelemme lopuksi suoja-aineella, joka antaa renkaille upean mattapinnan, jonka ansiosta renkaat näyttävät aivan uusilta.

Meiltä saat autoosi nanokäsittelyn koko autolle, ulkopintaan ja sisustaan. Nanokäsittely muodostaa erittäin hydrofobisen pinnan, jonka ansiosta lika ei tartu autoon kovin hyvin. Nanokäsittely kannattaa tehdä myös auton sisäosille, jolloin etenkin kangas sisustassa käsittely suojaa sisustaa vedeltä ja esim. virvoitusjuomien läikkymiseltä. Käsiteltyyn kangaspintaan lika ei tartu lainkaan, eikä vesi imedy sisustaan, vaan sen voi pyyhkiä heti pois helposti.

Teemme myös keraamisia käsittelyjä auton ulkopinnalle, jolloin keraaminen pinnoite suojaa autoa myös pieniltä kolhuilta ja naarmuilta. Keraaminen pinnoite on paras pinnoite, mitä autoosi voit tällä hetkellä saada. Keraaminen pinnoite on erittäin likaa ja vettä hylkivä.

Sekä nanokäsittelylle, että keraamiselle pinnoitteelle annamme luonnollisesti kirjallisen takuun, joka säilyy vaikka möisitkin autosi eteenpäin.

Keraaminen pinnoitus

Auto pestään puhtaaksi. Tarvittaessa koneellisesti poistetaan hiusnaarmut maaliipinnasta. Auton kaikki pinnat käsitellään keraamisella Nano-pinnoitteella. Keraaminen pinnoite muodostaa tällä hetkellä markkinoiden tehokkaimman likaa hylkivän ja pieniltä kolhuilta suojaavan pinnan. Keraaminen pinnoite kestää auton eliniän, ja sitä ei voi poistaa auton pinnasta enää sen jälkeen kun se on autoon laitettu muuta kuin koneellisesti. Auton renkaat käsittelemme lopuksi suoja-aineella, joka antaa renkaille upean mattapinnan, jonka ansiosta renkaat näyttävät aivan uusilta.

Koneellinen kiillotus

Auto pestään puhtaaksi. Sen jälkeen kiillotamme koneellisesti koko auton, jolloin poistetaan maalipinnasta hiusnaarmut (joita syntyy esim. konepesussa). Koneellisen kiilloituksen jälkeen auto olisi syytä vahata, tai pinnoittaa maalipinnan suojaamiseksi.

 Muut työt

Teemme tuntiveloituksella myös erikoisosaamista vaativia puhdistuksia, esim. koiran karvojen poistoa, teippien poistamista, hankalien pinttyneiden likojen poistamista yms. Korjaamme vioittuneita nahkoja, kuten esim. ohjauspyöriä, vaihdekepin nuppeja ja istuimen reunoja. Pystymme myös värjäämään ja palauttamaan nahan alkuperäisen värin. Kiillotamme ja puhdistamme myös ajovaloja ja kromiosia. Tällaiset tapaukset sovitaan erikseen. Muoviosat saamme ehostettua uudenveroiseksi. Teemme myös täydellisiä meikkauksia, esim. myyntiautoille.

Kaikki käyttämämme aineet ovat ympäristöystävällisia ja kaikilla töillämme on takuu. Tyytyväinen asiakas on päätavoitteemme!