Kuinka se toimii?

parkkionline.fi

Säästä aikaa, rahaa – vältä stressiä

Noudamme ja palautamme autosi sovitusta paikasta sovittuun paikkaan. Auton luovutus onnistuu kaikilla terminaaleilla, Helsinki Airport, Katajanokka, Olympia ja Länsiterminaali, sovittaessa myös muilla terminaaleilla. Palautamme autosi terminaalille ennen laivan saapumista. Henkilökuntaamme odottavat sinua terminaalien pääsisäänkäynti ovella.

Siirrämme auton parkkihalliin. Palautamme autosi esim. terminaalille ennen saapumistasi. Avaimet saat toimipisteestämme tai henkilökunnaltamme sovitussa paikassa sovittuun aikaan. Ajoneuvon siirto ja palvelumme on vakuutettu OP-Pohjolassa. Parkkihallimme on lukittu, videovalvottu ja vartioitu. Voit varata pysäköinnin lisäksi muita autopesulan tarjoamia palveluja, pesu, vahaus, sisäpuhdistus.

400+

Pysäköintipaikat

100%

Asiakastyytyväisyys

5

Tähtiarvostettu

1,000

Kuukausittaiset käyttäjät

Meistä

ParkOnline siirtää autosi parkkihalliin matkasi ajaksi. Varaus on tehtävä etukäteen käyttäen sivujemme varausjärjestelmä. Maksu on tehtävä verkossa etukäteen. Peruutukset ovat ilmaisia. Pyrimme palvelemaan myös hyvin lyhyellä varoitusajalla. Maksa kätevästi verkossa.